Aktuelt

2x brygmester kæmper i Kerteminde

Hvilken øl er bedst til menuen?

Den 16. november, fredag aften er der kamp mellem to brygmestre i Kerteminde. Den slags kamp hvor øl skal sættes sammen med en menu. Gæsterne skal smage, høre, opleve og
stemme om den bedste kombination. Det hele forgår hos Restaurant Anomia, hvis dygtige kok har sat menuen sammen. De to brygmestre har derefter til opgave at udfordre med den øl, som
passer bedst til maden, og resten er op til gæsterne at bedømme.

En let øl til forret og stærk til dessert.

Der er sammensat en tre-retters menu. Til hver ret kommer der 2 forskellige øl, hvor gæsterne får 2 stemmesedler hvor man skal aflevere den stemme som har den bedste kombination
mellem maden og øllet. Hvert bryggeri giver en kort introduktion om hver deres bryghus og hvad tanken er bag hver øl. Den sidste øl er anonym for at være så fair som muligt.

Forret: Kerteminderøget laks med rygeostcreme, små friske urter og sprød rug.
Hovedret: Stegt And – Confiteret andserlårkroket, glaseret perleløg, marineret grønkål,
tyttebær og sauce mystery
Dessert: Mandarin desserttærte med vanilje fromage på mandelbund, varme krydderier.
(Laktosefri dessert)

Pris pr person med øl: kr. 535 inklusiv 2 øl til hver ret.
Frist for tilmelding 7. november.

I det ene ringhjørne har vi Claus fra Munkebo Brewery.2018 02 23 MunkeboBrewery-beers

Vores lokale bryggeri Munkebo Bredere er klar til udfordringen fra Sjælland. Brygmester Claus Christensen har gæret flere af hans øl, med en gær fra en honningbi fanget ved Kerteminde. Hvem ved, måske en afgørende faktor når der skal stemmes.

snap055Udfordreren: Pia fra Bryghuset Winther & Bargholz i Solrød Strand.

Fra Sjælland kommer Brygmester Pia Winther Bargholz med en uddannelse på Skandinavisk Bryggerhøjskole i København, startede Pia herefter kommercielt med selv at brygge sine øl i små 500 liters batch. Bryghuset Winther & Bargholz har speciale i de belgiske stilarter, så mon ikke det kan få mundvandet frem hos nogen når vi skal smage på sagerne. Kom med til en sjov og dejlig aften med spændende mad og historier fortalt af to brygmestre, 3-retters menu med øl fra hver af de to modstandere. Dato er 16. november hos Restaurant Anomia i Kerteminde med start kl. 18.00.

Arrangører: Munkebo Brewery og Bryghuset Winther & Bargholz samt Restaurant Anomia.

Bestilling hos Restaurant Anomia: 53 70 53 63, inden den 7. november 2018 eller skriv til
kontakt@restaurantanomia.dk

Indsend en kommentar