Aktuelt

Munkebo Mikrobryggeri på rette kurs

Ny start for Munkebo Mikrobryg

Efter lang tids uro hos det lille bryggeri i Munkebo i 2017, er der nu kommet nye kræfter ind.  Majoritetsejeren forlod posten som direktør i sommeren 2017, hvilket betød at der i lang tid ikke var nogle svar på Munkebo bryggeris muligheder for fremtiden og den fortsatte drift.

Brygmester Claus Christensen begyndte arbejdet med at analyserer alle økonomiske nøgletal, og det blev hurtigt klart, at der skulle drastiske forandringer til, for at vende det økonomiske billede.

Den nye svenske partner, Jokke Nurminen fra UAB JLInvest er sammen med Claus Christensen, den drivkraft, som fremover skal skabe en sund virksomhed. De uheldige beslutninger og fejl, som har været medvirkende til at vi fik det svært, er nu bag os, og med et nyt kompetent og stærk partnerskab vil vi bestræbe os på at lære af dette og skabe et bedre fundament for en ny fremtid.

Munkebo øl brygges igen på dansk jord    

Som den første beslutning skal Munkebo igen brygges i Danmark. Det er noget brygmester Claus Christensen har ønsket sig i meget lang tid, både for bedre at kunne sikre kvaliteten af øllet overholder de krav der stilles på nært hold samt øge leveringssikkerheden.

Vi har dermed også nemmere tilgang til at levere vores egen gær helt frisk direkte til brygget.

Den nye ejerkreds for Munkebo tegnes af Claus Christensen som er valgt til Direktør. Jokke Nurminen og hans partner Lauri Löfveblad, kan bidrage både med erfaring og økonomi, fra deres kendskab til branchen i flere år.

Tak for støtten i en svær tid

Sammen med vores kunder og distributører ser vi frem til et styrket 2018 hvor vi fortsætter med at levere vores øl af høj kvalitet.

En del af de nye tiltag for Munkebo vil blive at opdatere designet til den nye produktion af øl i Danmark, og brygge de kendte klassikere som mange husker, som Alstærk og Ragnarok.

Claus Christensen udtaler: ‘Min nye partner kan med sit store netværk styrke vores salg i USA og samtidig lukke op for et nyt marked i Japan. Det er en god start og vi glæder os over fortsat at kunne servicere vores danske kunder samt de mange udenlandske kunder der har været tålmodige med situationen’.

Vi glæder os meget til det nye år, hvor der er lagt masser af ideer til friske nyheder og samarbejdsbryg på 2018 programmet.

Munkebo Bryggeri
Hundslevvej 141, 5300 Kerteminde
0045 50667005

Claus Christensen, PhD
claus@munkebo-mikrobryg.dk

 

Indsend en kommentar