Ølsmagninger

snap004Ølsmagninger samt private arrangementer

Der kan arrangeres ølsmagninger på det gamle kongeslot Ulriksholm – eller som et privat arrangement, hvor I ønsker det, med forskellige øl fra vores sortiment.

I får bryghusets historie og hører om, hvordan øllet bliver til, mens der smages  på brygget og underholdes med anekdoter fra livet som brygmester i Danmark og udlandet.

Ølsmagning på Ulriksholm Slot med 8 varianter af øl varer ca. 2½ timer og koster 250.- pr person og minimum 30 personer. . Der medfølger et gratis Munkebo glas ved alle ølsmagninger. Man skal forud tilmelde sig via kontoret på info @ munkebo-mikrobryg.dk

En alm ølsmagning med 8 varianter af øl varer ca. 2½ time og koster 175.- pr person. Den kan også arrangeres ude af huset. Betaling for minimum 15 personer. Der medfølger et gratis Munkebo glas ved ølsmagninger. Hvis vi skal krydse Storebælt, lægger vi en broafgift på 500,- oveni. Der er en mindstepris på 1500 kr for den første time, derfra 1000 kr i timen.

 

Her kan I læse om et frisk eksempel på, hvordan vi holder ølsmagning – fra november 2016, DØE Ringsted:
http://tankerfraprovinsen.blogspot.dk/2016/11/munkebo-mikrobryg-i-ringsted.html

Vi har masser af historier om, hvordan man starter et bryggeri op, hvordan man isolerer gærstammer fra en lokal bi, kun ved brug af den teknologi, man brugte i 1850’erne. Ingen brug af penicillin til at holde bakterier væk, men kun sund fornuft og oprindelig teknologi. Vi fortæller om, hvordan vi fandt humleplanter i de lokale skove og startede storproduktion af humle på en fynsk mark ved bryggeriet. Eller vi kan berette om at brygge tysk weissbier i lederhosen i de tyske alper.

Vi fortæller om vores forskellige øl, fra den franske bière de garde, amerikansk IPA eller til en porter lagret med egetræ fra det lokale vikingeskib. Vi har øl med fokus på malt i vores skotske stærke ale, Alstærk, fokus på humle i vores IPAèr, og vi fortæller om de fantastiske frugtestere i de skønne belgiske øl.

20151124_163944

2371952_685_457_0_0_0_0_2

 

 

 

 

 

 

For nærmere information send en mail til  info@munkebo-mikrobryg.dk

Booking skal ske ved en henvendelse til samme mail, ønsket dato og tid samt antal deltagere og kontaktperson med telfon-nr. /mobil. Vi ser frem til at høre fra jer.